Pusty

Brak produktów w koszyku.

Niezalogowany
Strona główna  /  Przepisy  /  Chilli sin carne

Chilli sin carne

Składniki:

  • 200 g Yellow Lunch BIO
  • 2 puszki czerwonej fasoli – 2 x 400 g
  • 2 puszki krojonych pomidorów – 2 x 400 g
  • 2 czerwone cebule
  • 2 czerwone papryki
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • świeża kolendra
  • 250 ml wody
  • 1 łyżeczkę mielonego kminu, imbiru, kolendry
  • 1 łyżeczkę papryki ostrej, słodkiej i wędzonej
  • sól i pieprz czarny
  • cukier brązowy
  • olej do smażenia
  • jogurt naturalny

Sposób przygotowania:

Cebulę pokroić w kostkę, dodać wszystkie przyprawy i podsmażyć. Dodać resztę składników, wlać 250 ml wody, gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.

Podać ze świeżą kolendrą i jogurtem.

Soligrano życzy smacznego!

Autor przepisu: Szef Kuchni Kolumna Park.

Chcesz udostępnić nasz przepis na swojej stronie lub blogu? Skontaktuj się z nami!