Pusty

Brak produktów w koszyku.

Niezalogowany
Strona główna  /  Przepisy  /  Zupa warzywna z groszkiem cukrowym

Zupa warzywna z groszkiem cukrowym

Składniki:

  • 100 g Green Lunch BIO
  • 1 pęczek włoszczyzny
  • 100 g groszku cukrowego
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 80 g masła
  • 1 łyżka posiekanej natki i koperku
  • 2 l wywaru warzywnego
  • sól, pieprz
  • świeży tymianek

Sposób przygotowania:

Włoszczyznę oraz selera pokroić w kostkę i przesmażyć na maśle, następnie dodać Green Lunch BIO. W kolejnym kroku dodać groszek cukrowy, sól, pieprz, tymianek i zalać wywarem warzywnym. Gotować do miękkości warzyw, na koniec dodać natkę oraz koperek.

Soligrano życzy smacznego!

Autor przepisu: Szef Kuchni Kolumna Park. Chcesz udostępnić nasz przepis na swojej stronie lub blogu? Skontaktuj się z nami!