Pusty

Brak produktów w koszyku.

Niezalogowany
Strona główna  /  Blog  /  Wszystkie   /  Racuchy – z czym smakują najlepiej?

Racuchy – z czym smakują najlepiej?

Podziel się

Jedliśmy je jako dzieci, kojarzą się z wakacjami i ukochaną babcią. Racuchy! Delikatne, puszyste w środku i chrupiące z zewnątrz…

Sprawdź, jak należy przygotowywać racuchy i z czym podane smakują najlepiej! Przygotowaliśmy dla Was wideo i listę dodatków, które z racuchami sprawdzają się idealnie.Przygotowaliśmy coś specjalnego dla najmłodszych smyków, ale też dla dorosłych, w których zawsze drzemie dziecięcy sentyment.

Nasza naturalna mieszanka racuchów do przygotowania w domu, pozwala na szybkie stworzenie ulubionego dania, nawet podczas porannego pośpiechu.

Racuchy Soligrano to zdrowsza, alternatywna wersja tradycyjnych drożdżowych placuszków, na które nie każdy z nas może lub chce sobie pozwolić. Bezglutenowa mąka jaglana, suszone owoce, aromatyczne przyprawy i brak dodatku cukru to idealne rozwiązanie dla osób ceniących sobie zarówno smak, jak i zdrowie swoje oraz najbliższych. W naszej ofercie znajdziecie wersję z jabłkiem i cynamonem, a także z liofilizowanymi jagodami. Racuchy od Soligrano są odpowiednie dla osób na diecie bezglutenowej oraz wegańskiej.

Przygotowanie racuchów zajmie wam jedynie 15 minut, podczas których możecie zająć się jednocześnie wykonywaniem innych zadań. Wystarczy zalać zawartość opakowania 180 ml zimnego mleka (krowiego lub roślinnego), dokładnie wymieszać i… wrócić do miski po 15 minutach. Zwilżonymi dłońmi formować placuszki o grubości ok. 1 cm i usmażyć na dowolnym oleju. Następnie zjeść ze smakiem!

Mamy dla Was pomysły na dodatki do racuchów.

Zobaczcie sami, jakie to proste!